Korisne informacije


  • Besplatan Parking.
  • Garancija na izvršene usluge.

O Nama / O Firmi


Tepih servis NIDŽA Kragujevac je renomirana firma koja pruža vrhunske usluge pranja tepiha u Kragujevcu i okolini. Sa više od 5 godina iskustva i poverenja, naš cilj je da zadovoljimo potrebe naših klijenata kroz izuzetan servis.

Jedna od prednosti koje nudimo je besplatna dostava tepiha na vašu kućnu adresu za sve porudžbine unutar teritorije Kragujevca. Brza i pouzdana dostava omogućava vam da se opustite dok se vaši tepisi tretiraju.

Pranje tepiha vršimo danas za sutra, kako bismo bili efikasni i ispoštovali vaše vreme.

Naš tepih servis koristi najnoviju generaciju mašina za pranje tepiha, što nam omogućava da postignemo izvanredne rezultate. Naš tim stručnjaka se pažljivo i detaljno brine o svakom tepihu, koristeći visokokvalitetne deterdžente i tehnike pranja. Nakon našeg tretmana, vaši tepisi će ponovno zablistati u punom sjaju. Takođe, po želji, tepisi mogu biti mirišljavi kako vi to želite.

Za sve informacije i narudžbine, možete nas kontaktirati putem telefona na broj +38162336285. Naša adresa je Žanke Stokić 15, Erdeč, Kragujevac, i radimo od ponedeljka do petka od 08:00 do 20:00 časova, kao i subotom u istom vremenskom okviru.

Pored usluga pranja tepiha, naš tepih servis takođe pruža usluge dubinskog pranja automobila i čišćenja nameštaja.

Cene mašinskog pranja tepiha u našem gradu su najpovoljnije. Cena pranja tepiha iznosi samo 200 dinara po kvadratnom metru. Naša konkurentna cena neće opteretiti vaš budžet, dok ćete istovremeno dobiti vrhunsku uslugu.

Poverite svoje tepihe iskusnim stručnjacima i uverite se u našu posvećenost kvalitetu i sticanju vašeg poverenja na dugoročnom nivou.
Galerija slika


Lokacija kompanijeZatvoreno

Radno vreme

  • Subota 08 am - 08 pm
  • Nedelja Zatvoreno
  • Ponedeljak 08 am - 08 pm
  • Utorak 08 am - 08 pm
  • Sreda 08 am - 08 pm
  • Četvrtak 08 am - 08 pm
  • Petak 08 am - 08 pm
* Google komentari sa zvaničnog Google listinga


Interne ocene

5.0 Awesome Bazirano na osnovu 1 Interne ocene
1 Ocena
2 Ocena
3 Ocena
4 Ocena
5 Ocena
stefan – Fri, 16-Jun-2023:

Top usluga ????


» Profesionalni Biznis katalog Srbije «

Premium oglašavanje

» Istaknute kompanije «

Sign In